Sla Detox Days

 

Wij kunnen je pakket bezorgen! Check hier je postcode:

– your guide to healthy living –

SLA Detox Days?

Wil jij je lichaam eens extra goed verzorgen en in balans brengen? Wil je een start maken met het veranderen van je leefstijl en gezonder gaan eten? Of wil je misschien een paar dagen even niet nadenken over wat je moet eten en welke boodschappen je nog moet doen?

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij SLA Detox Days ontwikkeld: een driedaags all-in detox programma. Met 3 verschillende pakketten, die allemaal geschikt zijn om je lichaam op een makkelijke manier te helpen zichzelf weer in balans te brengen. Zonder extreem of beperkt dieet maar juist mét lekker en gezond eten. Detoxen op de SLA manier!

Oke, ik wil detoxen!

Bekijk de pakketten

MUNCH ON MOTHER NATURE –

Detox?

Ontgiften, cleansen, detoxen, vasten, het zijn allemaal verschillende woorden voor hetzelfde: het aanpassen van je eetpatroon om je lichaam te reinigen. Bij detoxen draait het voornamelijk om het vermijden van belastende voeding, waardoor je lichaam op zijn best kan functioneren en zelf schadelijke stoffen afvoert.

Waarom een detox?

Tegenwoordig hebben we zelf vaak niet in de gaten dat er in ons dagelijks eten (te) veel suiker, cafeïne en kunstmatige toevoegingen zitten. En niet alleen in onze voeding, ook in verzorgingsproducten zitten veel onnatuurlijke stoffen en dan hebben we het nog niet eens over uitlaatgassen.

Op korte termijn is dat geen probleem en kan ons lichaam hier tot op zekere hoogte prima mee omgaan. Op de lange termijn kan het helaas wel schadelijk zijn. Het is dus belangrijk om je lichaam af en toe de kans te geven om wat van die schadelijke stoffen kwijt te raken, dit doe je bijvoorbeeld door te detoxen.

Daarnaast ervaar je tijdens een detox de voordelen van écht goede voeding: je krijgt meer energie, een betere focus en voelt je ‘schoner’ waardoor je vaak zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel zit.

– not your ordinary detox –

The SLA Difference

Tijdens SLA Detox Days geniet je van rijk gevulde salades en soepen, verse groentesappen, smoothiebowls en nog meer lekkere producten. Je leest het goed: bij SLA detox je met sappen én eten en kom je niks tekort! Wij geloven namelijk dat een detox geen extreem of eenzijdig dieet hoeft te zijn, maar juist zacht, prettig en vooral ondersteunend voor je lichaam. Zo brengt je lichaam zichzelf weer helemaal in balans. Maaltijden overslaan doen we niet, dus je houdt de hele dag energie en kunt gewoon blijven werken en sporten.

Naast dagelijks wisselend lekker en gezond eten krijg je veel informatie, tips & tricks voor een gezonde leefstijl, en nog veel belangrijker: ook de handvatten om deze na SLA Detox Days door te zetten! We begeleiden je deze dagen intensief met een uitgebreide manual, mails, info kaartjes en online detox guide. Daarnaast staat er altijd iemand van het SLA-team voor je klaar, we vinden het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent en je hier goed bij voelt.

Delivered ready to eat: je pakket bezorgen we elke dag bij je thuis!

Jouw pakket

Er zijn 3 verschillende detox pakketten, zodat er voor elke behoefte iets tussen zit. Wil je graag eens proberen om helemaal vegan te eten en wat kilo’s kwijt te raken? Of sport je intensief en heb je juist wat meer eiwitten en energie nodig? Jij kiest!

Al onze detoxpakketten bestaan voornamelijk uit plantaardige gerechten en zijn helemaal vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten. Wij nemen de stress weg van het plannen, boodschappen doen en gezonde maaltijden koken. Jij kiest alleen het pakket dat het beste bij jou, of nog beter, bij jullie past en de gewenste startdatum.

Fix

the vegan detox for the experienced & the ambitious


Wil je graag volledig vegan eten of dit een keer proberen? Ben je op zoek naar een uitdaging of heb je al ervaring met detoxen? Dan is de FIX de beste keuze voor jou.


Dit pakket zit bomvol voedingsstoffen en is volledig plantaardig. Het helpt je lichaam zichzelf te reinigen en stimuleert je vetverbranding.


De FIX is ons lichtste pakket.  Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de wereld waarin we leven.

1400-1600 kcal per dag

Bestel

Reset

the vegetarian detox for the curious & the conscious


Kan jouw eetpatroon wel een kleine reset gebruiken? Of wil je op een toegankelijke manier kennismaken met detoxen? Dan is de RESET perfect voor jou.


Dit vegetarische pakket helpt je op een gemakkelijke manier op weg naar een bewuste leefstijl.


De RESET barst van de vitaminen en mineralen die je energie geven en je lichaam op een milde manier reinigen.

 

1600-1800 kcal per dag 

Bestel

Active

the protein detox for the active & the fitness pro’s


Zou je graag eens een detox willen doen, maar heb je nét wat meer energie nodig dan gemiddeld? Dan is de ACTIVE het pakket voor jou.


Dit pakket geeft je de hele dag door energie en helpt je te herstellen na het sporten. Het is speciaal samengesteld voor mensen met een actieve leefstijl en is ook perfect voor mannen, die toch nét meer energie nodig hebben.


De ACTIVE is een rijke, gevarieerde detox aangevuld met de voordelen van dierlijke eiwitten.

1800-2000 kcal per dag
ook vegetarisch verkrijgbaar 

Bestel

Zo werkt het

Stap 1
Kies jouw SLA Detox Days pakket en klik op ‘bestel’.

Stap 2
Kies voor de gewenste startdatum (de detox start wekelijks op dinsdag) en bezorgwijze: je kan je pakket thuis laten bezorgen (+15 euro) of ophalen bij een SLA winkel. Na het invullen van alle gegevens ga je automatisch over tot betaling.

Stap 3
Een goede voorbereiding is het halve werk! Je ontvangt daarom gelijk een manual met alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle detox.

Stap 4
Op maandagavond ontvang of haal je je eerste detox pakket. Voor de bezorging werken we samen met Local Express en we streven ernaar om je pakket tussen 18.00 en 20.30 bij je af te leveren. Afhalen kan in de SLA-winkel naar keuze tussen 16.00 & 21.00.

Stap 5
Op maandagavond ontvang je ook je eerste mailing met informatie over het dagmenu + handige tips & tricks voor tijdens de detox. Zo kan je je optimaal voorbereiden op de eerste detox dag!

Stap 6
Op dinsdagochtend start je detox! Probeer het dagplan te volgen zoals aangegeven in de manual, deze zit in je eerste detox pakket.

Stap 7
Op dinsdag- en woensdagavond ontvang je wederom het detoxpakket voor de volgende dag + de mail met het dagmenu.

Stap 8
Donderdagavond zit je detox erop! Natuurlijk geven we je nog extra tips om een gezonde leefstijl ook in je dagelijks leven voort te zetten.

– eat better, feel better –

Effect

Door mee te doen met SLA Detox Days doorbreek je even je dagelijkse routine en zet je je leven 3 dagen helemaal in het teken van jezelf en je gezondheid. Je kunt deze dagen gebruiken om je meer bewust te worden van wat én waarom je bepaalde dingen eet. Zo voel je na de detox beter aan waar je lichaam echt behoefte aan heeft en waar het zich goed bij voelt.

Daarnaast ervaar je tijdens SLA Detox Days de voordelen van écht goede voeding: je voelt je ‘schoner’, je krijgt meer energie en een betere focus waardoor je zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel zit. Ook proef je vaak beter en heb je minder behoefte hebt aan suiker en zout; alsof er echt even op de reset-knop gedrukt is.

 

 

Bestellen

Heb je jouw detox pakket gekozen? Vul dan hieronder je gegevens in.

 • Kies een detoxpakket

 • Mijn persoonlijke gegevens

 • Ik start op

  Je hebt nog tot vrijdag 12.00 uur om te bestellen zodat je dinsdag van start kunt gaan.
 • Bezorgen/pick-up

  Je kan ervoor kiezen om je pakketten te laten bezorgen (+15 euro) of af te halen. Let op wanneer je voor de pick-up optie kiest: we bereiden je pakket elke dag vers, er zijn in totaal daarom 3 'afhaal momenten'.
 • Prijs: 140,00 €
 • Kortingscode

 • Totaal

 • 0,00 €