SLA Easy: snelle salade recepten voor elke dag

Ons nieuwe kookboek ligt nu in de winkel! SLA easy is de snelle opvolger van ons eerste kookboek, met 50 recepten voor maaltijdsalades en bowls die je zo op tafel tovert. Ze zijn stuk voor stuk makkelijk te bereiden en bovenal natuurlijk super lekker.

SLA bij je thuis

Met onze kookboeken proberen we SLA een beetje bij je thuis te brengen. De salades die we in onze winkels serveren zijn vaak complex en bestaan uit veel verschillende ingrediënten met verschillende bereidingswijzen. Als je deze thuis wilt maken, kost dat vaak net te veel tijd. Omdat wij dolgraag willen dat iedereen thuis van een lekkere en gezonde SLA-salade kan genieten, hebben we deze keer 50 salades samengesteld die je ook thuis zonder al te veel moeite op tafel zet.

Bij SLA geloven we in gevarieerd eten op plantaardige basis. Salades zijn hier natuurlijk perfect voor, omdat je begint met een basis van veel (blad)groenten.

Groenten in de hoofdrol

De recepten in dit boek zijn geordend naar bereidingstijd: 15, 30 of 45 minuten. Lekker makkelijk wanneer je weinig tijd hebt, want je ziet meteen hoe lang het duurt om een salade of bowl te maken. Zoals jullie van SLA gewend zijn spelen ook in dit boek groenten de hoofdrol. Wij vinden dat je nooit genoeg groenten kunt eten en de salades in dit boek bevatten dan ook een flinke portie per persoon. Dierlijke producten zijn in de meeste gevallen bijzaak; we geloven in gevarieerd eten op plantaardige basis.

SLA easy bestel je hier.
Even bladeren? Het inkijkexemplaar bekijk je hier.

 

Vorig artikel
Het SLA Koningsonbijt
Volgend artikel
Salade van de Maand: Ellen Hoog