SLA zoekt ondernemers!

Start een SLA franchise bij jou in de regio

Om onze missie daadwerkelijk te realiseren op grote schaal, is het tijd om SLA bereikbaar te maken voor iedereen. Ons doel? We willen de grootste saladebar van Europa worden. We zijn daarom klaar voor onze volgende stap: de uitrol van SLA door heel Nederland. Om dit te realiseren zoeken we franchisenemers door het hele land. We richten ons op steden met minimaal 100.000 inwoners en zoeken vestigingen in of rondom de stadscentra. Deel jij onze missie?

Droom jij ervan om je eigen fast-casual good food bar te beginnen?

In 2013 ontdekten wij – Nina en Jop – wat gezond eten doet met je lijf, leden en gemoed: veel! Goed eten, doet goed voelen. En dat kan zónder concessies te doen in gemak en smaak. Om onze ervaring te delen met de wereld, begonnen we SLA. Onze biologische saladebar met voedzame, vullende, lekkere salades en andere creatieve, gezonde gerechten. Voor een eerlijke, toegankelijke prijs. Als familiebedrijf werken we sindsdien elke dag, samen met een gemotiveerd team, om ons bedrijf in te zetten voor positieve verandering.

Franchisenemer van SLA

Als franchisenemer word je optimaal ondersteund bij de opbouw en exploitatie van jouw SLA-vestiging. Je bent als franchisenemer bij SLA echt zelfstandig ondernemer, maar geniet tegelijkertijd van de voordelen van een grotere, goedlopende organisatie. Door middel van een uitgebreide training word je optimaal voorbereid op het runnen van je eigen SLA-vestiging. Je kunt je als SLA franchise-ondernemer optimaal focussen op de exploitatie van je eigen SLA-vestiging met volledige ondersteuning van de SLA franchise-organisatie.

Ben jij diegene die we zoeken?

Ben je ondernemer, of heb je de ambitie om te starten als ondernemer? Heb je ervaring in en/of affiniteit met horeca? Gaat je hart sneller kloppen van ons verhaal en onze missie om van gezond eten het nieuwe normaal te maken? Voldoe je daarnaast aan deze criteria?

  • leeftijd: tussen de 20 en 45 jaar oud.
  • opleiding: minimaal mbo-niveau.
  • ervaring in de horeca en/of retail.
  • een absolute must: aantoonbare interesse in en passie voor gezond eten en duurzaamheid.

Dan komen we heel graag met je in contact!

Meer info klik hier