SLA Detox Days expert: Laura van de Vorst

SLA Detox Days is ontwikkeld in samenwerking met experts, met als doel een gezonde leefstijl zo makkelijk mogelijk te maken. Een belangrijke bijdrager is Laura van de Vorst, naast gecertificeerd voedingsdeskundige ook schrijver, gepassioneerde yogi en co-founder van healthcoachFX. Zij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om een druk bestaan te combineren met een gezond leven en het is haar missie om anderen hierbij op weg te helpen. Wij vroegen haar naar onze samenwerking, visie op detoxen en natuurlijk SLA Detox Days.

 

Een paar maanden geleden werd ik door SLA gevraagd om samen te werken aan het Detox Days idee. Een mooie kans om een grote groep mensen te laten ervaren hoe het is om 3 dagen lang gezond en schoon te eten. SLA is een van de weinigen in Nederland die gezonde voeding écht gemakkelijk maakt voor mensen met een volle agenda. En de recepten en ingrediënten zijn gezond en lekker. Ik kom er om die reden graag.

 

Als mede-oprichtster van HealthcoachFX help ik mensen dagelijks van verschillende gezondheidsklachten af te komen. Dat zijn vaak alledaagse ongemakken zoals stress, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, overgewicht, PMS, huid- of darmproblemen. Klachten zijn eigenlijk waarschuwingen van het lichaam en geven aan dat er een onbalans bestaat. Onze moderne Westerse leefstijl is veelal een te zware belasting voor ons lichamelijk systeem. Vroeg of laat kan dit tot chronische klachten en ziektes leiden, vaak op latere leeftijd.

Door je eetpatroon te veranderen en de ‘splinters’ zoals mentale stress, ongezonde relaties, en bewerkte voeding uit je lichaam en omgeving te halen, geef je jouw lichaam niet alleen de kans om zich te herstellen, maar ook om beter te functioneren. Je wordt creatiever, productiever, flexibeler en energieker. Daarnaast is voeding die dichter bij jouw natuur staat ook beter voor de natuur om je heen.

SLA Detox Days is het resultaat van maandenlang plannen, testen en bijschaven. Ons team van orthomoleculaire therapeuten heeft hard gewerkt aan deze methode, de recepten en de bijgaande gids vol nuttige tips.

De Detox Days zijn een makkelijke en aantrekkelijke introductie naar een gezondere levensstijl. Juist door beter te gaan eten en niet minder, help je je lichaam te ontlasten. Dit is dan ook eigenlijk niet een typische ‘detox’ zoals je die waarschijnlijk gewend bent: je lichaam wordt 3 dagen lang overspoeld met heerlijke en gezonde voedingstoffen, die je lichaamsfuncties goed ondersteunen in plaats van belasten of beschadigen.

 

Door regelmatig ‘schoner’, biologisch, en verser te gaan eten – ’t liefst suiker-, gluten en zuivelvrij -, beter te bewegen (opbouwend en daarbij overmatige belasting verlagen) en je mentale stress onder controle te krijgen worden de risico’s op chronische klachten en ziektes fors minder.

Je lichaam kan zichzelf heel goed reinigen en helen, mits je haar goed voedt en voldoende rust neemt. Het is een geweldige detox machine!

Als je dit effect begint te voelen wil je meer. Een goede gezondheid wordt dan een must: je wil niet meer anders.Ik raad de Detox Days aan voor iedereen die op een gemakkelijke manier wil ervaren hoe het zou zijn om 100% ‘schoon’ te eten. Na drie dagen sta je dichter bij jezelf en voel je dat je lichaam dit vaker zou willen!

Laura van de Vorst volg je op de Green Tribe en healthcoachFX.
Meer over SLA Detox Days lees je hier.

 

Vorig artikel
Onze missie, onze producten, onze keuzes.
Volgend artikel
SLA leverancier: Gkazas olijfolie