SLA Sounds – De afspeellijst van Michelle, Bianca & Luna

Muziek vinden we bij SLA heel belangrijk, zo hebben we verschillende playlists voor ieder moment op de dag. Zo beginnen we graag met een kop koffie en relaxte blues, en voor in de middag hebben we de perfecte up-tempo lijst om je 4-uurs dip te overleven. Geregeld wordt er gevraagd welke nummers er op staan en waar je onze afspeellijsten kan terugvinden, en natuurlijk delen we die graag! Daarom kun je alles vanaf nu beluisteren op Kollekt.FM. Deze nieuwe afspeellijst is samengesteld door Michelle, Bianca & Luna, SLA-makers bij SLA Kruisweg in Haarlem.

 

Wie zijn jullie en wat doe je zoals behalve werken bij SLA?

Ik ben Michelle en ben opgegroeid in omgeving Haarlem. Naast het werken bij SLA maak ik mijn eigen kleding, sieraden in opdracht, en ben ik gek op schilderen. Verder zit ik altijd vol met ideeën om onze wereld een stukje groener te maken. Ik ben een echte dierenliefhebber en ben ervan overtuigd dat ik ooit ergens op een boerderij ga wonen. Momenteel volg ik een grafisch design cursus en haal ik veel creativiteit uit toffe muziek die dan op dat moment bij mijn stemming past. Ennnn sinds kort ben ik de nieuwe manager van dit onwijs leuke team in Haarlem!

Ik ben Bianca en ik ben al sinds de opening onderdeel van team Haarlem, inmiddels omgedoopt tot “sluitkoningin”. In mijn vrije uurtjes ben ik bezig met het opbouwen van mijn fotografieportfolio, ben ik een groot muziekliefhebber en dus altijd op zoek naar nieuwe nummers of oude pareltjes en als de tijd dat toe laat ga ik graag even de duinen in om mijn hoofd leeg te maken en frisse energie op te doen.

En ik ben Luna! Sinds 6 maanden werkzaam als slaatjes-schepper bij het filiaal in Haarlem. Naast het werken bij SLA ben ik hard bezig met mijn studie Fashion & Management op het AMFI. Later zou ik bedrijven willen adviseren op het gebied van sustainable produceren in de mode industrie. Daarnaast hou ik van borduren, muziek en yoga!

 

Hoe ziet jouw Spotify-lijst eruit?

M: Vaak is het een mix van happy songs en fijne old-school deuntjes zoals fleetwoodmac, Roxy Music of div. reggae songs. Maar ookde dramatische ‘bijna’ valse deprimerende muziek moeten in mijn lijst (de ergste zijn jullie gespaard gebleven) denk aan PJ Harvey, Warhouse, Tallest men on earth en The Kills.

B: Mijn bijdrage voor de lijst is een mixje van fijne klassiekertjes, heerlijke moodboosters en wat meer obscure nummers die wel wat airplay verdienen als je het mij vraagt. Van Joni Mitchell en Paul Simon tot Noonday underground en van Tangarine tot Dur Dur Band en Bahamas. Oh ja, en ook een bluesy noot af en toe!

L: Mijn smaak is erg divers, maar mijn eigen lijst bestaat voornamelijk uit country muziek en Nick Cave. Gillian Welch, Johnny Cash, Old Crow Medicine Show, ik luister het allemaal even graag. Voor de lijst in de winkel heb ik toch mijn favoriete uit andere genres gekozen, zo komen de Nederlandse hitjes van onder andere Eefje de Visser en Spinvis bij mij vandaan!

 

Noem drie nummers uit jouw lijst:

M: Pretty Pimpin – Kurt Vile; de ultieme roadtrip muziek die ik non stop heb gedraaid tijdens mijn reis door Amerika.

B: Dur Dur Band – Dooyo. Dit obscure nummer is er eentje om te onthouden! Dur Dur Band is een band uit Somalië uit de jaren ‘80. En dit is echt een nummer waar ik altijd blij van word. De opname klinkt soms een beetje crappy, maar de energie van de band maakt het ruimschoots goed!

L: The Weary Kind – Ryan Bingham, de titelsong van een van mijn lievelings films, Crazy Heart. Alle soundtracks van deze film zijn genieten als je van country houdt!

 

Wat is jouw SLA guilty pleasure?

Hier zijn we het unaniem over eens! Uiteraard de chocolate and cherry cheesecake, en dan het liefst voor het avondeten omdat we gewoonweg niet kunnen wachten om hem op te eten. En natuurlijk de boerenkool pesto! Die is echt fantastisch!

 

En wat gaat er op tijdens het schoonmaken als de deuren eenmaal dicht zijn?

Onze playlist uiteraard! Maar dan gewoon een paar tandjes harder, zodat we schaamteloos mee kunnen zingen.

Luister ‘m hier!

Vorig artikel
SLA x Jasmine Hemsley – Workshop Ayurvedisch koken (sold out)
Volgend artikel
SLA Breakfast Bar