SLA Sounds – De afspeellijst van Alies

Muziek vinden we bij SLA heel belangrijk, zo hebben we verschillende playlists voor ieder moment op de dag. Zo beginnen we graag met een kop koffie en relaxte blues, en voor in de middag hebben we de perfecte up-tempo lijst om de 4-uurs dip te overleven. Geregeld wordt er gevraagd welke nummers er op staan en waar je onze afspeellijsten kan terugvinden, en natuurlijk delen we die graag! Daarom kun je alles vanaf nu beluisteren op Kollekt.FM. Deze nieuwe lijst is samengesteld door Alies, bedrijfsleider van SLA Utrechtsestraat.

 

Wie ben je en wat doe je zoals behalve werken bij SLA?

Hi! Ik ben Alies van der Woude en ik ben al een doorgewinterd SLA’tje. Drie jaar geleden ben ik begonnen als SLA-maker en nu bijna een jaar geleden doorgerold naar bedrijfsleider van de Utrechtsestraat. Naast het werken bij SLA vind ik het leuk om af en toe wat creatiefs te doen. Op het moment is dat vooral mijn huis waarvoor ik het heerlijk vind om inspiratie op te doen op internet of uren rond te struinen bij de Intratuin. Mijn lievelingsuitje in het weekend is de Noordermarkt. Lekkere bio groenten en vlees halen en dan uitgebreid koken thuis.

 

Hoe ziet jouw Spotify-lijst eruit?

Mijn lijst is een lekker dansbare lijst met oude en nieuwe soul nummers. Heb hem al getest in de winkel en heb er al mensen op zien dansen :) Sommige nummers waarvan je denkt ‘oja!’. Die zijn altijd het beste.

 

Noem drie nummers uit jouw lijst:

She’s a bad mama jama — Carl Carlton
Stipt op nummer één, verveelt nooit en je kan er echt niet op stil blijven staan.

On & on — Erykah Badu
Echt een van de prachtigste R&B/soul stemmen ooit. Met lekker veel power.

Wish I didn’t miss you — Angie Stone
Bij de eerste drie noten weet je al precies welk nummer het is. En dan lekker meezingen.

 

Wat is jouw SLA guilty pleasure?

Ik ben stiekem toch wel echt een kaasmonstertje. Vorige menukaart nam ik vrijwel elke dag de geitenkaas en nu ga ik vaak voor de mozzarella (met een topping van Parmezaanse kaas haha). Wanneer ik dan een koffietje drink neem ik een koffie met havermelk wat zo heerlijk is dat we dat hebben bij SLA. Zo probeer ik dan mijn melk-inname toch een beetje te beperken.

 

En wat gaat er op tijdens het schoonmaken als de deuren eenmaal dicht zijn?

Bij mij sowieso de 00’s R&B hitjes. Niks zo heerlijk dan tijdens het boenen meezingen met Usher en Destiny’s Child. Je gaat er echt sneller van bewegen!

Vorig artikel
SLA Breakfast Bar
Volgend artikel
Salade van de maand: SLA x The Green Happiness