The inner peace conference x SLA

Voor een goede gezondheid is ontspanning minstens zo belangrijk als gezonde voeding. En dat is is tegenwoordig niet altijd even makkelijk, stress is bij Nederlanders dan ook nog nooit zo hoog geweest. Het ontbreekt ons aan één cruciale factor: innerlijke rust.

The Conference

Daarom organiseert onze partner Delight Yoga op 1 & 2 oktober ’s werelds eerste Inner Peace Conference: een weekend vol yoga, meditatie, wisdom en live muziek. Het programma is zeer gevarieerd met lezingen, workshops en concerten op 5 prachtige locaties, waaronder de Vondel- en Amstelkerk. Benieuwd waar SLA-eigenaresse Nina allemaal heen gaat? Haar route bekijk je hier.

INNER PEACE SALADES

Wij zijn trots om dit weekend een klein steentje bij te mogen dragen met speciale Inner Peace salades, die je als bezoeker extra voordelig bestelt op vertoon van je kaart. Zo staat er zaterdag een verwarmende en aardse salade op het menu en op zondag een verfrissende groene salade. Beide zijn licht verteerbaar en volledig plantaardig.

SLA kaartjes

Voor wie nog een kaartje wil kopen is er nu een hele fijne actie: je krijgt er namelijk een gratis kaartje bij om een vriend of vriendin mee te nemen! En nog leuker, wij mogen als food partner ook nog een kleine korting weggeven aan onze klanten. Dus koop nu een dag- of weekendkaart met €10 of €20 korting én je krijgt er een gratis kaart bij.

Je leest nog veel meer over het programma, de sprekers en locaties op de website van The Inner Peace Conference. Je kaart met SLA korting koop je hier

Vorig artikel
SLA recept: snelle salade met boerenkool en schapenfeta
Volgend artikel
SLA Receptfilm – Zoete Aardappel & Honing Hummus