Salade van de maand: SLA x The Green Happiness

Deze maand hebben Tessa & Merel van The Green Happiness de perfecte detox salade voor ons samengesteld, zo begin je het nieuwe jaar gelijk goed & groen! Lees snel waarom ze juist voor deze ingrediënten hebben gekozen.

 

Het nieuwe jaar gezond beginnen? We maken het makkelijk voor je. Deze maand kun je bij SLA een speciale The Green Happinesssalade krijgen! Bij The Green Happiness geloven wij (net als bij SLA) dat goed voor ons lichaam zorgen hand in hand gaat met goed zorgen voor onze planeet. En dat dit op een ongelofelijke lekkere manier kan!

”Deze salade is dan ook een übergroene bowl of happiness geworden die het lichaam ondersteunt bij het afvoeren van afvalstoffen, een reusachtige dosis essentiële voedingsstoffen binnenbrengt en tegelijkertijd fijne verwarmende eigenschappen heeft. Het is tenslotte nog steeds winter.”

De groene basis van bladsla, spinazie en courgettenoedels zorgen voor directe energie, enzymen en de ondersteuning in de detox van zware metalen. Met broccoli en broccolikiemen ter ondersteuning van de lever. Als graan hebben we gekozen voor quinoa. Eigenlijk geen graan maar een zaadje, glutenvrij en rijk aan essentiële aminozuren. Pompoen is onze persoonlijke favoriet in de winter, laag in calorieën maar wel vullend en met veel betacaroteen. Bovenop krijg je een flinke schep geroosterde paddenstoelen, bekend om hun immuunversterkende eigenschappen. En avocado voor de gezonde vetzuren die belangrijk zijn voor de hormoonhuishouding én een zachte gladde huid. De detoxdressing is op basis van basilicum, citroen, appelciderazijn & olijfolie. Sounds gooddoesn’t it? 

 


Winter Detox Salade

Bladspinazie
Quinoa
Gestoomde broccoli
Courgettenoedels
Geroosterde pompoen
Geroosterde paddenstoelen
Avocado
Broccolikiemen

Dressing: basilicum, citroen, appelciderazijn & olijfolie

Member van My Green HappinessDan krijg je op vertoon van de memberpagina of het vermelden van je lidmaatschap bij deze salade een gratis kopje verse gember, kurkuma & citroen thee! 

 

 

Vorig artikel
SLA Sounds – De afspeellijst van Alies
Volgend artikel
Onze openingstijden in december