De ‘SLA easy’ buitenbeentjes koop je nu in onze winkels met 50% korting!

Oei, het was even schrikken: in de tweede druk van ons nieuwe kookboek ‘SLA easy’ staan geen paginanummers, klein drukfoutje.. Dat is wel wat lastig bladeren, maar verder zijn de 2500 boeken helemaal mooi. Helaas kunnen ze niet aan reguliere boekhandels verkocht worden en dat vinden we super zonde. We hebben een no-waste policy wat betreft ons eten, maar ook deze boeken redden we maar al te graag van de vuilnisbelt! Daarom koop je deze buitenbeentjes t/m 31 januari in alle SLA-winkels met 50% korting, voor €7.50. Een fijn cadeautje voor jezelf, maar natuurlijk ook een super leuk & groen kerstcadeau om te geven!

50 recepten voor salades & bowls

Met onze kookboeken proberen we SLA een beetje bij je thuis te brengen. De salades die we in onze winkels serveren zijn vaak complex en bestaan uit veel verschillende ingrediënten met verschillende bereidingswijzen. Als je deze thuis wilt maken, kost dat vaak net te veel tijd. Omdat wij dolgraag willen dat iedereen thuis van een lekkere en gezonde SLA-salade kan genieten, hebben we deze keer maar liefst 50 salades & bowls samengesteld die je ook thuis zonder al te veel moeite op tafel zet.

Bij SLA geloven we in gevarieerd eten op plantaardige basis. Salades zijn hier natuurlijk perfect voor, omdat je begint met een basis van veel (blad)groenten.

Groenten in de hoofdrol

De recepten in dit boek zijn geordend naar bereidingstijd: 15, 30 of 45 minuten. Lekker makkelijk wanneer je weinig tijd hebt, want je ziet meteen hoe lang het duurt om een salade of bowl te maken. Zoals jullie van SLA gewend zijn spelen ook in dit boek groenten de hoofdrol. Wij vinden dat je nooit genoeg groenten kunt eten en de salades in dit boek bevatten dan ook een flinke portie per persoon. Dierlijke producten zijn in de meeste gevallen bijzaak; we geloven in gevarieerd eten op plantaardige basis.

De ‘SLA easy’ buitenbeentjes zijn verkrijgbaar in al onze winkels.
Deze actie loopt t/m 31 januari, wees er dus snel bij want op = op.

Alvast even bladeren? Het inkijkexemplaar bekijk je hier.

 

Vorig artikel
Onze openingstijden in december
Volgend artikel
SLA Sounds – De afspeellijst van Noor