SLA x Dotan: ‘7 Layers’ maandsalade

Deze maand de eer aan zanger Dotan, die vanaf dag één al vaste klant bij ons is! Puurheid is een thema dat terugkomt in zowel zijn muziek als op zijn bord. Hij heeft voor ons een heerlijke & vegetarische salade samengesteld die je nu in al onze winkels kan bestellen. Binnenkort organiseert hij het 7 layers festival waarbij puurheid centraal staat: geen beats en overgeproduceerde muziek, maar échte liedjes en échte verhalen.

Het 7 Layers Festival

Het 7 Layers Festival is ontstaan na drie prachtige uitverkochte edities van de ‘7 Layers Sessions’ in Bitterzoet. Bij deze singer-songwriteravonden, georganiseerd door Dotan, staat pure aanpak centraal. Een artiest met zijn of haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. De zaal wordt tijdens deze avonden omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen overgeproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen. Bij het 7 Layers Festival gebeurt hetzelfde, in een weekend in september in verschillende locaties in het centrum van Amsterdam.

Dit jaar staan er maar liefst 50 singer-songwriters op het programma, waaronder Dustin Tebbutt, Justin Nozuka en Billie Marten.

De ‘7 Layers’ salade

Spinazie
du Puy linzen
Geroosterde bloemkool met kerrie
Geroosterde wortel
Doperwtjes
Biologische schapenfeta
Avocado
Geroosterde kikkererwten
Za’atar
— dressing: harissa, sojayoghurt, sinaasappel, komijn & zonnebloemolie  

www.7layersmusic.com
www.dotanmusic.com

Vorig artikel
SLA Sounds – De afspeellijst van Noor
Volgend artikel
SLA Hoog Catharijne is open!