Salade van de maand: SLA x Arie Boomsma

Een nieuwe maand betekent bij ons een nieuwe salade van de maand! En dit keer samengesteld door niemand minder dan Arie Boomsma, je bestelt hem tot juli in al onze winkels.

“Eet meer groente, een beter voedingsadvies bestaat er niet. Ik ben er dol op. En dan het liefst een stevige bak vol. De basis mag zwaar zijn. Linzen dus, deze keer. Zodat je er de hele dag op door kunt, als het nodig is.

Eerlijk gezegd is dat hoe ik zelf graag naar mijn maaltijden kijk… Wat heb ik nog nodig vandaag? Zo zorg ik ervoor dat ik gevarieerd eet, elke dag veel groenten en lekker veel verschillende kleuren. Een bord als een abstract schilderij. Met de voedingswaarden die ik nodig heb om alles uit het leven te halen. Hoop dat je hem lekker vindt… Geniet ervan!”

Ingrediënten:

bladspinazie
du Puylinzen
bloemkool met kurkuma
geroosterde bospeen
tomaat
biologische geitenkaas
pompoen- & zonnebloempitten

Dressing:

tahin, sinaasappel, koriander, olijfolie & komijn

 

Vorig artikel
SLA Zomermenu 2017
Volgend artikel
Salade van de maand: SLA x MOVEMENT ON THE GROUND