Blog

Blijf op de hoogte van wat er speelt - en kookt - rondom SLA. Op deze blog lees je altijd als eerst over onze exclusieve workshops (en hoe je kaartjes bemachtigt); de opening van nieuwe vestigingen; culinaire experimenten uit de SLA keuken; ​recepten die ons inspireren; ​de verhalen achter onze producten of ander SLA-waardig gezondheidsnieuws.

SLA Talks x Roanne van Voorst

SLA Talks #2 x Roanne van Voorst

In de tweede aflevering spreken we met Roanne van Voorst, antropoloog en auteur van het boek ‘Ooit aten we dieren‘. Het is een gesprek over onze huidige eetgewoontes en hoe deze hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst radicaal zullen veranderen. Namelijk stoppen met dierlijke producten. Een noodzakelijk gegeven als we een klimaatcatastrofe willen voorkomen. Een beangstigende

Lees verder

SLA talks #1 x Jelmer Mommers

In onze aller eerste SLA Talks aflevering spreekt SLA mede-eigenaar Nina Pierson met Jelmer Mommers, de klimaatjournalist van De Correspondent. Hij is de auteur van het boek ‘Hoe gaan we dit uitleggen: onze toekomst op een steeds warmere aarde‘. Hierin geeft hij informatie en inzicht over het belangrijkste onderwerp van deze tijd: klimaatverandering, of kunnen we

Lees verder

Onze openingstijden in december

Een aantal winkels zijn gewoon open tussen kerst en oud & nieuw, speciaal voor iedereen die zin heeft in iets groens tussen alle feestelijkheden door. Hier vind je alle openingstijden op een rijtje, zo kan je snel zien wanneer en waar je terecht kan voor een lekkere salade of bowl

Lees verder

SLA Sounds – De afspeellijst van Michelle, Bianca & Luna

Muziek vinden we bij SLA heel belangrijk, zo hebben we verschillende playlists voor ieder moment op de dag. We beginnen de dag graag met een kop koffie en relaxte blues, en voor in de middag hebben we de perfecte up-tempo lijst om je 4-uurs dip te overleven. Geregeld wordt er gevraagd welke nummers er op staan en of de afspeellijsten openbaar zijn, en natuurlijk delen we die graag!

Lees verder

SLA Breakfast Bar

De SLA Breakfast Bar is nu ook open in Amsterdam! Bij SLA Zuidas en SLA Amstelveense haal je vanaf 08.00 ’s ochtends al een heel lekker & gezond ontbijt. 

Lees verder

SLA Sounds – De afspeellijst van Alies

Muziek vinden we bij SLA heel belangrijk, zo hebben we verschillende playlists voor ieder moment op de dag. Zo beginnen we graag met een kop koffie en relaxte blues, en voor in de middag hebben we de perfecte up-tempo lijst om de 4-uurs dip te overleven. Geregeld wordt er gevraagd welke nummers er op staan en waar je onze afspeellijsten kan terugvinden, en natuurlijk delen we die graag!

Lees verder

Onze openingstijden in december

Er zijn dit jaar voor het eerst een aantal SLA-winkels open tussen kerst en oud & nieuw, speciaal voor iedereen die zin heeft in een lichte & gezonde maaltijd tussen alle feestelijkheden door! Hier vind je een overzicht van alle openingstijden om snel te zien wanneer en waar je terecht kan voor een slaatje.

Lees verder